70-200 lens ne için kullanılır?
70 200 lens nerelerde kullanılır?, EF 70-200 mm f/2,8 L USM vahşi yaşam ve spor fotoğrafçıları ile düğün ve portre fotoğrafı çekenler arasında popüler olan, profesyonel kalitede, hızlı diyafram açıklığına sahip bir telefoto zoom lenstir.
70 200 lens nerelerde kullanılır?
70 200 lens nerelerde kullanılır?,
EF 70-200 mm f/2,8 L USM vahşi yaşam ve spor fotoğrafçıları ile düğün ve portre fotoğrafı çekenler arasında popüler olan, profesyonel kalitede, hızlı diyafram açıklığına sahip bir telefoto zoom lenstir. 50 200 lens ne işe yarar?
50 200 lens ne işe yarar?,
70-200 odak uzaklığı fotoğrafçılar arasında gerçekten çok popüler bir aralık. Bu lens aralığı çoğu fotoğraf türüne uygun: Portre, spor, sokak, hatta vahşi yaşam… Video çekmek için hangi lens?
Video çekmek için hangi lens?,
Net fotoğraf çekebilmek için genel olarak odak uzaklığı arttıkça poz süresinin bununla orantılı olarak azalması gerekir. Mesela kişi 50mm lens ile 1/50 saniye pozlama süresinde net fotoğraf çekebiliyorsa 200mm lens ile ancak 1/200 pozlama süresinde net fotoğraf çekebilir. 50 mm lens hangi objektif çeşidine örnek olarak verilebilir?
50 mm lens hangi objektif çeşidine örnek olarak verilebilir?,
Geniş diyafram açıklığı, dar alan derinliği elde etmeyi de kolaylaştırır. Bu nedenle, bulanık arka plana karşı konunun net odakta olduğu bir video çekmek istiyorsanız sabit lens en iyi seçim olabilir. Sabit lensler genellikle zoom lenslerine göre optik olarak daha net, fiziksel olaraksa daha küçük ve daha hafiftir. 70 300 lens ne işe yarar?
70 300 lens ne işe yarar?,
50 mm'lik lens, standart sabit lens olarak kabul edilir. 50 mm'lik lens, daha yüksek bir diyafram açıklığı değerine sahip olduğu için loş ortamlarda fotoğraf çekimine uygundur. Standart zoom lensi dışında en çok tercih edilen ilk lenslerden biridir. Düğün fotoğrafları için hangi lens?
Düğün fotoğrafları için hangi lens?,
Bu lens, bu özellikleri sayesinde hızlı hareket eden nesnelerin fotoğraflarını çekmek, film çekerken film seslerini ve doğal görünümlü içe odaklama geçişlerini kesintisiz şekilde kaydetmek için idealdir. Nano USM ile nesnenizi hızlı, net ve sessiz bir şekilde odaklayabilirsiniz. Manzara fotoğrafı çekmek için hangi lens?
Manzara fotoğrafı çekmek için hangi lens?,
Daha hızlı ve çok fazla dikkat çekmeden hareket edebilmek için de daha küçük hacimli lensler faydalı oluyor. Dolayısıyla belgesel düğün fotoğrafçıları genelde 35mm ya da 28mm gibi lensleri tercih ediyor. Daha büyük odak uzaklıklı lens ihtiyaçları için de 85mm ya da 50mm kullanabiliyorlar. 50mm lens nerede kullanılır?
50mm lens nerede kullanılır?,
Manzara fotoğrafları genellikle geniş açı bir lensle çekilir. İnsan gözüne en yakın açı 50mm'dir ve bu değerin altındaki değerleri geniş açı olarak tanımlayabiliriz. Manzara fotoğrafçılığı için ideal değerler 14mm-35 mm arasındadır. 70 300 lens nerede kullanılır?
70 300 lens nerede kullanılır?,
Özellikle APS-C sensor ve kroplu makinalar için idealdir. Seyahat için tarzınıza göre idealdir. Küçüktür, hafiftir, çantamızda yer kaplamaz ve boynumuzda fazla ağır olmaz. İsteğe, çekilen fotoğrafa bağlı olarak, geniş açı veya tele zoom lenslere kullanılabilir, fakat çantamızda 50 mm'yi mutlaka bulundururuz. 75 300mm lens ile ne çekilir?
75 300mm lens ile ne çekilir?,
70-300 mm odak uzaklığı aralığına sahip EF 70-300mm f4-5.6L IS USM, benzersiz görüntü kalitesi sunan, kompakt ve çok yönlü bir telefoto zum lenstir. Vahşi yaşam ve spor fotoğrafçılarının yanı sıra foto muhabir ve portre için idealdir. 18 200 lens ne işe yarar?
18 200 lens ne işe yarar?,
Spor, portre, vahşi yaşam vs. fotoğrafları çekmek için idealdir. Lensin telefoto etkisi perspektifi sıkıştırıp alan derinliğini sınırlayarak arka planları bulanıklaştırır. 300 mm odak uzaklığında kadrajı 1,5 metre uzaktaki bir kartpostalla doldurmak mümkündür. Yakın çekim için hangi lens?
Yakın çekim için hangi lens?,
18-200 mm zoom oranına (35 mm film eşdeğeri odak uzaklığı 29-320 mm'dir) ve f/3,5-5,6 maksimum diyafram açıklığına sahiptir. Optik Görüntü Sabitleyici ve büyük odak uzaklığı aralığına sahip bir lens arayan giriş düzeyindeki ve deneyimli amatör kullanıcılar için tasarlanmıştır.